Give me 5!

Give me 5! er i gang!

Påmeldingen er fortsatt åpen!

Hei du som bor i Tasta bydel og går i 5. klasse! Nå er det din tur til å være med på Give me 5!
Meld deg på ved å klikke her!

Men hva er egentlig Give me 5? Jo, det er en slags klubb for deg som hører til Tasta eller Vardeneset menighet. Det er fire onsdager, en lørdag og en søndag! Vi skal ha det gøy sammen, se filmer for å lære mer om bibelen, ha leker og konkurranser, og spille inn og lage musikkvideo! På søndagen viser vi musikkvideoen på gudstjenesten i Vardeneset kirke kl. 11!

Vi samles i Vardeneset kirke, og tidspunkt for samlingene er:

ONSDAG 10. JANUAR KL. 14.30-16.30

ONSDAG 17. JANUAR KL. 14.30-16.30

ONSDAG 24. JANUAR KL. 14.30-16.30

ONSDAG 31. JANUAR KL. 14.30-16.30

LØRDAG 03. FEBRUAR KL. 10.30-13.30

SØNDAG 04. FEBRUAR KL. 10.30-12.30

Meld deg på ved å klikke her!

Klikk her for å se videoer fra tidligere år!

Til foreldre/foresatte
Give me 5! er et tilbud til alle 5.klassinger i Tasta og Vardeneset menigheter. Opplegget er en del av trosopplæringsreformen i Den norske kirke. En aktivitet i Give me 5! er å spille inn en sang i studio og lage musikkvideo! Give me 5! koster kr. 200*, og kan betales med kort, vipps eller kontant på lørdagen eller søndagen.

Denne invitasjonen sendes til alle døpte og tilhørende 5.klassinger, men alle 5.klassinger i Tasta og Vardeneset er velkomne selv om de ikke har fått invitasjon!

Vi trenger også noen som kan være med å hjelpe til litt på samlingene, spesielt på lørdagssamlingen! På påmeldingsskjemaet på nett kan du krysse av når du kan være med.

Påmeldingsfrist: 8. januar

Vi gleder oss!

Hilsen trosopplæringsteamene i Tasta og Vardeneset menighet

*Dersom prisen er et hinder, ta kontakt!

Give me 5! er en del av trosopplæringstilbudet i Tasta og Vardeneset menigheter, og er et hjelpemiddel for å følge opp løftene som gis i dåpen. Vi ønsker å invitere alle døpte og tilhørende mellom 0 og 18 år til minst en samling i året rettet mot den enkelte aldersgruppe. Vi bruker mye film og foto i Vardeneset kirke, og deltakelse i trosopplæringstiltak innebærer tillatelse til publisering av bilder og film f.eks i menighetsblad og på nett. Ta kontakt hvis du har spørsmål om dette eller ønsker reservasjon.

For spørsmål, kontakt trosopplærer Torill Rosland på tlf: 51836694 eller tr567@kirken.no (Vardeneset) Eller trosopplærer Karoline  Wadseth Aase på tlf: 51545180 eller kw896@kirken.no (Tasta)