Digitale inn- og utmeldinger

Logg inn med bank-ID og sjekk din medlemsstatus!

Mandag 15. august 2016, åpnet koblingen mellom kirkens medlemsregister og id-porten! Det vil si at du kan logge inn og sjekke din medlemsstatus, laste ned attest på medlemsstatus og foreta innmelding og utmelding selv. For å logge inn på idporten må du ha en elektronisk ID, enten BankID, BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Den enkleste måten å komme til rett del av idporten er fra kirken.no/medlem.

For å bli medlem i Den norske kirke må du være døpt. Hvis du er døpt med kristen dåp blir du ikke døpt igjen når du blir medlem av Den norske kirke. Hvis du ikke er døpt med kristen dåp må du bli døpt for å bli medlem, kontakt din lokale prest for dåpsundervisning.

Du kan ikke få tilgang til familiemedlemmers eller andres medlemsstatus, informasjonen du får er direkte koblet til din ID. Dersom du lurer på ditt barns medlemsstatus tar du kontakt med oss direkte. Telefonnummer, epostadresse og nettside til din menighet kommer opp når du logger inn, og får vår del i Vardeneset menighet står kontaktinfo i høyrekolonnen på fremsiden.