5. kl. Give Me 5!

GIVE ME 5!

Hver vår inviteres 5.-klassingene på Vardeneset til Give Me 5! I løpet av fire samlinger og en gudstjeneste lærer de mer om bibelen, blir bedre kjent med kirken, og lager musikkvideo!

Datoer for 2018: onsdag 10. januar, 17. januar, 24. januar, 31. januar, lørdag 3. februar, søndag 4. februar

Mål for tiltaket
At barnet skal bli kjent med Bibelen og den røde tråden der, erfare at kirken er sitt hus, og kjenne trygghet og erfare å bli sett og hørt.

Omfang
6 samlinger på til sammen 16 timer.

Give me 5! er en del av trosopplæringstilbudet i Vardeneset menighet, og er et hjelpemiddel for å følge opp løftene som gis i dåpen. Vi ønsker å invitere alle døpte og tilhørende mellom 0 og 18 år til minst en samling i året rettet mot den enkelte aldersgruppe. ​

Her kan du se musikkvideoene vi har laget med Give Me 5! helt tilbake til starten i 2007!