6. kl. LysVåken

Videoen ovenfor fra 2011 er en lengre film enn de andre- med bl.a intervjuer av barna med!

Lys Våken

Første søndag i advent er kirkens nyttår! Vi inviterer 6.-klassingene til å være med på en lørdag full av kjekke aktiviteter, og ikke minst overnatting i kirkerommet! På søndagen er gjengen med og bidrar til gudstjenesten. Et filmteam av ungdommer følger barna gjennom kvelden og lager en film som også vises på gudstjenesten!

Dato for 2017: Lørdag 2. desember og søndag 3. desember

Mål for tiltaket
At barnet skal få en bevissthet om å være lys våken ovenfor seg selv, Gud og andre.

Omfang
16 timer.

Lys Våken er en del av trosopplæringstilbudet i Vardeneset menighet, og er et hjelpemiddel for å følge opp løftene som gis i dåpen. Vi ønsker å invitere alle døpte og tilhørende mellom 0 og 18 år til minst en samling i året rettet mot den enkelte aldersgruppe. ​

Her kan du se flere filmer fra Lys Våken i Vardeneset!