Velkommen som konfirmant i Vardeneset!

Velkommen til et spennende, gøy og lærerikt år som konfirmant i Vardeneset menighet!

Det nærmer seg sommeren og tid for påmelding til konfirmantåret her i Vardeneset menighet!

Klikk her for å gå direkte til påmeldingen:

Konfirmasjonsdatoer:

Du velger konfirmasjonsdag og tidspunkt når du melder deg på. Det er plass til 20 konfirmanter på hver konfirmasjonsgudstjeneste og vi opererer etter «første mann til mølla»-prinsippet.

Datoene for 2018 er :

Vardeneset kirke:

Lørdag 05. mai kl 11 og 13

Søndag 06. mai kl.11

Austre Åmøy kapell:

Søndag 13. mai kl. 11

Vi ønsker også konfirmantene og foreldre/foresatte velkommen til presentasjonsgudstjeneste med påfølgende informasjonsmøte søndag 3.september, kl.11.

Undervisningen vil i hovedsak foregå på torsdager i oddetallsuker. Første samling er torsdag 31. august.

Det blir også konfirmantleir til Horve ungdomssenter i Sandnes 27. - 29. oktober.

Klikk her for å melde deg på!

I løpet av august vil du som har meldt deg på som konfirmant få et brev med orientering og oversikt over konfirmanttiden, en innbetalingsgiro for kontingenten og en oversikt over hvilken konfirmasjonsgudstjeneste du er satt opp på.

Du som ikke er døpt, kan i løpet av konfirmasjonstida bestemme deg for om du ønsker å bli det.

Pris

For å gi konfirmantene et godt og interessant tilbud ber vi om at det betales en kontingent på kr. 2000*. Denne vil dekke diverse materiell utover det kirken dekker og kost og losji på weekend og andre arrangementer for konfirmantene. For kr 250 kan man også kjøpe DVD som mediagruppen lager, med konfirmasjonsgudstjenesten og evt. andre filmer laget i løpet av året.

Konfirmasjon er en del av trosopplæringstilbudet i Vardeneset menighet, og er et hjelpemiddel for å følge opp løftene som gis i dåpen. Vi ønsker å invitere alle døpte og tilhørende mellom 0 og 18 år til minst en samling i året rettet mot den enkelte aldersgruppe.

Vi bruker mye foto og video i Vardeneset menighet. Ved å melde deg på til konfirmasjon godtar du publisering av bilder og video f.eks i menighetsblad og på nett. Ta kontakt hvis du har spørsmål om dette.

*Dersom prisen er et hinder, ta kontakt!

For spørsmål, kontakt menighetsarbeider Torill Rosland på tlf: 51836692 eller tr567@kirken.no

På konfirmant.no kan du lese mer om konfirmasjon i den Norske kirke!

Her kan du se en film fra weekenden til de som var konfirmanter i fjor!

Konfweekend for Vardeneset 2015/2016 from Vardeneset menighet on Vimeo.