Velkommen til Helt Førsteklasses!

Klikk her for å melde deg på

Vil du være med på dåpsskolen «Helt Førsteklasses» i kirken?

Siden du går i 1. klasse, har vi lyst til at du skal komme til Vardeneset kirke og være med oss på Helt Førsteklasses!

Her skal du få lære mer om bibelen og om Jesus, og vi skal også ha andre kjekke aktiviteter, sanger og mat!

Helt Førsteklasses! er fire samlinger fra klokken 14.30 til 16.00 (henting i kirken innen 16.30):

Onsdag 21. februar

Onsdag 28. februar

Onsdag 7. mars

Onsdag 14. mars

Vi kan hente deg på SFO. Alle som er med på dåpsskolen skal også være med i gudstjenesten søndag 18. mars kl. 11!

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ!

Hilsen alle oss i Vardeneset kirke!

Til foreldre/foresatte
Vi håper dere vil sende barnet deres på dåpsskolen «Helt Førsteklasses!»

Påmelding skjer på vardeneset-menighet.no. Helt Førsteklasses! er et tilbud til 1.klassingene som bor på Vardeneset og koster kr. 200 for å dekke mat og boken «tre i et tre» som vi deler ut på gudstjenesten. (Betales til konto 3201.07.44430 eller vipps (trykk BETAL) nr. 105551under egenbetaling trosopplæring. Skriv barnets navn i kommentar feltet/betalingsinfo)

Hvis dere vil at vi skal hente barna på SFO, må dere også gi beskjed til SFO om dette. Hvis noen har anledning til å hjelpe til med å hente barn på SFO setter vi stor pris på det, kryss av på påmeldingsskjemaet.

Denne invitasjonen er sendt til alle døpte og tilhørende barn på Vardeneset født i 2011, men dersom dere kjenner til noen førsteklassinger, døpte eller ei, som har lyst til å være med og ikke har fått invitasjon så er de også hjertelig velkommen, og kan også gå inn på nettsidene og melde seg på!

Påmeldingsfrist: 19. februar

Dersom datoene ikke passer, har Tasta menighet tilsvarende opplegg kalt «mandagsklubben», se tasta-kirke.no for mer info.

Dåpsskolen er en del av trosopplæringstilbudet i Vardeneset menighet, og er et hjelpemiddel for å følge opp løftene som gis i dåpen. Vi ønsker å invitere alle døpte og tilhørende mellom 0 og 18 år til minst en samling i året rettet mot den enkelte aldersgruppe. Ved å melde ditt barn på dåpsskolen godtar du også publisering av bilder og video, f.eks i menighetsblad og på nett.