Gudstjenester sommeren 2018

I perioden 3. juni-19. august vil Vardeneset og Tasta kirke ha fellesgudstjenester. Det betyr at begge menighetene hver uke er invitert til å feire gudstjeneste i en av kirkene, partallsuker i Tasta og oddetallsuker i Vardeneset. Her finner du oversikten:

Søndag 3. juni, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Tasta kirke i samarbeid med Tasta Sykehjem. Dåp. Prest: H. Eidhamar og Lars Helge Myrseth. Organist: John Gunnar Akerø. Solosang Maren Nymark. Musikk: Blåsegruppe.

Søndag 10. juni, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Vardeneset kirke. Dåp og nattverd. Prest: Tormod Andreassen. Organist: Lena Wegemo.

Søndag 17. juni, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Tasta kirke. Dåp og nattverd. Prest: Arnfinn Fiskå. Organist: John Gunnar Akerø.

Søndag 24. juni, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Vardeneset kirke. Dåp og nattverd. Prest: Tormod Eikill. Organist: John Gunnar Akerø.

Søndag 1. juli, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Tasta kirke. Dåp og nattverd. Prest: Marius H. Økland. Organist: John Gunnar Akerø.

Søndag 8. juli, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Vardeneset kirke. Dåp og nattverd. Prest: Marius H. Økland. Organist: Thomas Hovgaard.

Søndag 15. juli, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Tasta kirke. Dåp og nattverd. Prest: Arne Berge. Organist: John Gunnar Akerø.

Søndag 22. juli, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Vardeneset kirke. Nattverd. Prest: Ellen Nordtun. Organist: Lena Wegemo.

Søndag 29. juli, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Tasta kirke. Dåp og nattverd. Prest: Håvard Eidhamar. Organist: Trygve Tjørve Synnevaag.

Søndag 5. august, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Vardeneset kirke. Dåp og nattverd. Prest: Rolf Arne Tjøstheim. Organist: Lena Wegemo.

Søndag 12. august, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Tasta kirke. Dåp og nattverd. Prest: Helge Hansen. Organist: John Gunnar Akerø.

Søndag 19. august, kl. 11.00: Fellesgudstjeneste i Vardeneset kirke. Dåp og nattverd. Prest: Håvard Eidhamar. Organist: Thomas Hovgaard.

Søndag 26. august, kl. 11.00: Gudstjeneste i Vardeneset kirke. Dåp og nattverd. Prest: Knut Holter. Organist: Thomas Hovgaard.