Konfirmant 2020

Velkommen som konfirmant i Vardeneset kirke. Påmeldingen er åpnet!

Velkommen som konfirmant i Vardeneset kirke.

Det er tid for påmelding til konfirmantåret 2019/20 her i Vardeneset menighet! Påmeldingen er nederst på denne siden.

Konfirmasjonsdatoer:
Du velger konfirmasjonsgudstjeneste når du melder deg på. Det er plass til 20 konfirmanter på hver gudstjeneste og vi opererer etter «første mann til mølla» - prinsippet. Påmeldingen åpner 10. mai kl. 0900.
Datoene for 2020 er:
Vardeneset kirke:
Lørdag  2. mai kl. 1100 og 1300
Søndag 3. mai kl. 1100

Vi ønsker også konfirmantene og foreldre/foresatte velkommen til presentasjonsgudstjeneste med påfølgende informasjonsmøte søndag 1. september, kl.1100.
Undervisningen vil i hovedsak foregå på torsdager i oddetallsuker. Første samling er torsdag 29. august.
Det blir konf.kickoff her i kirken lørdag 31 .august, og weekendtur 1. – 3. november

Vi har også behov for at foreldre/foresatte deltar i konfirmantåret, for eksempel nattevakt på konf.weekend og ledsager på fasteaksjonen.

Konfirmasjon er en del av trosopplæringstilbudet i Vardeneset menighet, og er et hjelpemiddel for å følge opp løftene som gis i dåpen. Vi ønsker å invitere alle døpte og tilhørende mellom 0 og 18 år til minst en samling i året rettet mot den enkelte aldersgruppe.

Klikk her for å melde deg på