Konfirmant 2023

Velkommen som konfirmant i Vardeneset kirke. Påmeldingen åpner tirsdag 10.05.2022 kl 09:00!

Velkommen som konfirmant i Vardeneset kirke.

Det er snart tid for påmelding til konfirmantåret 2022/23 her i Vardeneset menighet! Påmeldingen er nederst på denne siden, og åpner tirsdag 10.05.2022 kl: 09:00

Konfirmasjonsdatoer:
Du velger konfirmasjonsgudstjeneste når du melder deg på. Det er plass til 20 konfirmanter på hver gudstjeneste og vi opererer etter «første mann til mølla» - prinsippet.
Datoene for 2023 er:
Vardeneset kirke:
Lørdag  6. mai kl. 1100, 1300 og 1500
Søndag 7. mai kl. 1100

Vi ønsker også konfirmantene og foreldre/foresatte velkommen til presentasjonsgudstjeneste med påfølgende informasjonsmøte søndag 28. saugust, kl.1100.

Undervisningen vil i hovedsak foregå på tirsdager rett etter skolen. Første samling er tirsdag 23. august.

Det blir konf.kickoff her i kirken lørdag 27. august, og weekendtur 28.-30. oktober til Horve Leirsted.

Vi har også behov for at foreldre/foresatte deltar i konfirmantåret, for eksempel nattevakt på konf.weekend og ledsager på fasteaksjonen.

Konfirmasjon er en del av trosopplæringstilbudet i Vardeneset menighet, og er et hjelpemiddel for å følge opp løftene som gis i dåpen. Vi ønsker å invitere alle døpte og tilhørende mellom 0 og 18 år til minst en samling i året rettet mot den enkelte aldersgruppe.

Det er viktig at dere legger inn riktig telefonnr og emailadresse til konfirmanten og i kommentarfeltet hvilken skole og klasse de går i.

Klikk her for å melde deg på

Tilbud om tilrettelagt konfirmasjonsundervisning for konfirmanter i Stavanger blir arrangert i Madlamark kirke. Her har de lang erfaring med dette. Mer informasjon om tilrettelagt konfirmasjonundervisning og påmelding til den finner du her