Toårssamling

Dette er en 2 årssamling som vi har den  den 20. januar kl 1100. Velkommen!

Dette er en samling for de som blir 2 år i 2019. Vi har en samling med sang og fortelling om sauen som forsvant og fest sammen med søndaggskolen. Og de får boken "Sauen som forsvant" med seg hjem.

Dette blir gøy kom kom!

VELKOMMEN TIL TOÅRSSAMLING

Vi i Vardeneset menighet har lyst til å invitere deg til kirken for at du skal få boken "Sauen som forsvant" Det er en bok som vi gir til alle som fyller to år i 2019.

Vi vil derfor få ønske deg og mamma eller pappa velkommen til Samlingsstund med sang og lesing og en liten fest sammen med søndagsskolen etterpå i Vardeneset kirke søndag 20. januar kl 1100. Påmelding gjøres på vardeneset-menighet.no. Påmeldingen åpner torsdag 3. januar kl 1400.

Hjertelig velkommen! Hilsen trosopplæringsteamet i Vardeneset menighet.

Ps: Hvis dere kjenner noen som blir to år i 2019 som ikke har fått denne invitasjonen som har lyst til å være med og få bok, så er de også hjertelig velkomne!

Klikk her for å melde deg på:

Kontakt:

Trosopplærer