Tårnagenthelg

Tårnagenthelg for 3. klasse den 16 og 17. februar.

Det er trosopplæringstiltak der ungene får lære om Jesus være sammen og være agenter

Meld deg på Vardeneset menighet sin hjemmeside.

Velkommen!!

Lørdag 16. og søndag 17. februar inviteres du til å være med på Tårnagenthelg i Vardeneset kirke!

Symboljakt, oppdrag og mysterier!
Har du lyst å gå på symboljakt i kirken? Lurer du på hva slags mysterier du finner i bibelen? Liker du agentmat?
Vardeneset menighet inviterer denne helgen alle 3. klassinger som bor på Vardeneset til å være Tårnagenter i kirken! Her kan du utforske kirken og bibelen, løse oppdrag og mysterier, du vil få en egen agentkode, og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite hva dere agenter har funnet ut!
Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag.
Agentene møtes i Vardeneset kirke lørdag 16.februar kl 14:00. Vi holder på til kl 18:00. Søndag 17.februar treffes vi igjen kl 10:00 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca kl 13:00.
Foreldre, søsken og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste!

Klikk her for å melde deg på: