Påmelding til Konfirmasjon 2021

Velkommen som konfirmant i Vardeneset kirke

Påmelding starter 10. mai kl 0900

Velkommen som konfirmant i Vardeneset kirke.

Det er tid for påmelding til konfirmantåret 2020/2021 her i Vardeneset menighet! Påmeldingen er nederst på denne siden.

Konfirmasjonsdatoer:
Du velger konfirmasjonsgudstjeneste når du melder deg på. Det er plass til 20 konfirmanter på hver gudstjeneste og vi opererer etter «første mann til mølla» - prinsippet. Påmeldingen åpner 10. mai kl. 0900.
Datoene for 2021 er:

Vardeneset kirke:
Lørdag  1. mai kl. 1100 og 1300

Søndag 2. mai kl. 1100

Vi ønsker også konfirmantene og foreldre/foresatte velkommen til presentasjonsgudstjeneste med påfølgende informasjonsmøte søndag 30. august, kl.1100.
Undervisningen vil i hovedsak foregå på torsdager i oddetallsuker. Første samling er torsdag 27. august.
Det blir konf.kickoff her i kirken lørdag 29 .august, og weekendtur 30. oktober - 1. november.

Vi må ha litt forbehold pga Korona, men da vil vi tilpasse opplegget til de retningslinjer som blir da.

Vi har noen valgfag som konfirmanten skal velge, et hver som er endel av konfirmantopplegget, de valgfagene som er på plass nå er:

Media -  lære å filme med flerkamera

Band - lære å synge og/eller spille et instrument

Follow me jr -  som er et lederkurs

Laget -  det er ungdomsklubben som vi har annenhver fredag i oddetallsuker fra kl 2000 - 2230 her i kirka

Klokkere - hjelpe til i gudstjenestene med forskjellige oppgaver

Friluftsliv - være ute på forskjellige turer og aktiviteter.

Vi kommer tilbake til flere valgfag, når vi starter opp i aug/sept.

Vi har også behov for at foreldre/foresatte deltar i konfirmantåret, for eksempel nattevakt på konf.weekend og ledsager på fasteaksjonen.

Konfirmasjon er en del av trosopplæringstilbudet i Vardeneset menighet, og er et hjelpemiddel for å følge opp løftene som gis i dåpen. Vi ønsker å invitere alle døpte og tilhørende mellom 0 og 18 år til minst en samling i året rettet mot den enkelte aldersgruppe.

Klikk her for å melde deg på