Kirkevalget 2019: Nominasjonskomiteens liste og informasjon

Kirkevalget 2019 gjennomføres 8. og 9. september, og det skal velges menighetsråd i alle sokn samt bispedømmeråd. I Vardeneset skal det velges 8 faste representanter og 5 vara til menighetsrådet.

Nominasjonskomiteens liste

30. april kl. 12 var fristen for nominasjonskomiteen å levere inn liste med kandidater til valget. Ved valg til menighetsråd i Vardeneset sokn er det én godkjent valgliste: Nominasjonskomiteens liste. Valget gjennomføres som flertallsvalg. Kandidatene er oppført i prioritert rekkefølge:

1. Tormod Andreassen, 1977.
  2. Vegar Berglund Isachsen, 1986.
  3. Einar Johnsen, 1968.
  4. Borgny Tappel, 1952.
  5. Jan Inge Grude, 1992.
  6. Berly Gilje Holter, 1954.
  7. Bente Skåland Netland, 1962.
  8. Hogne Sønnesyn, 1957.
  9. Synnøve Berge, 1980.
  10. Åse Mæland Jacobsen, 1962.
  11. Arnt Walther Rosenberg, 1976.
  12. Wenche Torkelsen, 1949.

Mer utfyllende informasjon om kandidatene finner du her på kirkevalget.no eller her (pdf-dokument).

Supplerende nominasjon

Ved valg til menighetsråd i Vardeneset sokn inneholder den godkjente valglisten for få kandidater. Det ble derfor kunngjort mulighet for supplerende nominasjon, men ingen flere kandidater ble foreslått. Vardeneset menighetsråd går til valg med én ledig plass på kandidatlisten.

Bispedømmerådsvalg

I Stavanger bispedømme er det tre valglister. Du finner mer informasjon om bispedømmerådsvalget her og om alle kandidatene her.

Programheftet "Kjerkå vår" deles ut til alle bosatt i soknet i midten av august. Der finner dere også informasjonen om kandidatene, både til menighetsrådsvalget og bispedømmerådsvalget.

Kontakt:

Torill Teigland Sødal