Musikalske Reiser

Konsertserien med klassisk musikk i Vardeneset kirke

Karisma – virtuositet – inderlighet – originalitet, er blot noen av de ordene der kan settes på fløyte-gitar duoen, Villén & Sjølin, som alltid bestreber seg på å levere en musikalsk og personlig kraftprestasjon.

Søndag 15. september kl. 19:00 har vi den store fornøyelse å by velkommen til duoen Villén & Sjølin fra Danmark, som består av fløytenist Linnéa Villén og gitarist Allan Sjølin, begge utdannet fra Solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. De gjester Vardeneset kirke i forbindelse med utgivelse av deres 2. album "Nordic Lyric Pieces", og konserten vil inneholde musikk herfra med komponister som Edvard Grieg, Wilhelm Peterson-Berger, Jean Sibelius, Carl Nielsen, August Winding samt Jacob Gade.

Billetter à 50 kr. kjøpes i døren.