12: You Rock 2020

YOU ROCK

7. klassingene inviteres til to dager med fokus på å mestre livet og stå opp for den du er.

Dette er 7. og 8. november i Vardeneset kirke

YOU ROCK!

Hører du til i Tasta eller Vardeneset menighet?

Går du i 7. klasse?

Kanskje var du med på Lys Våken? Kanskje var du med på Give Me 5!? Eller kanskje du gikk glipp av det?

Uansett vil vi ha DEG med på YouRock!

Lørdag 7. november kl 1400 møtes vi i Vardeneset kirke og er der til kl 1830. Her skal du få lære at du er verdifull, og at når livet er vanskelig er det hjelp å få!

Vi skal også ha aktiviteter: Leker og konkurranser-  med premier!  Og – vi skal kose oss med god mat sammen. Dette blir veeeldig gøy J

Søndag 8. november deltar vi på gudstjenesten i Vardeneset kirke kl. 1100, som vi har vært med på å lage. Ta med familien din!

Denne invitasjonen sender vi til deg som er døpt, eller har foreldre som er medlemmer i Den norske kirke. Men vi vil gjerne ha med flere! Kjenner du noen som ikke har fått invitasjonen, som kanskje ikke er døpt, men som går i 7. klasse? Inviter dem også til å melde seg på!

Enten du hører til Tasta eller Vardeneset menighet, gå inn på vardeneset-menighet.no for å melde deg på!

Vi gleder oss!

Klikk her for å melde deg på: