Matlevering og digital bønnekrukke

Diakonale tiltak: Matlevering og digital bønnekrukke

Kjære deg!

Stavanger kommune har henvendt seg til kirken for å få hjelp til ombæring av mat til personer som er satt i karantene. Denne diakonale oppgaven ønsker vi i Vardeneset menighet å være med på. Selvsagt med de forbehold som vi må ta i dagens situasjon.

Sitter du isolert eller i karantene og trenger hjelp til hjemkjøring av mat, kan du sende mail til Solfrid diakon på sk292@kirken.no eller telefon 92431082.

Du betaler for varene dine på forhånd på Vipps, og får restbeløpet igjen på Vipps. Dersom du ikke har vipps, vil du bli fakturert i etterkant.

Varene bringes til trapp/ inngangsdør og avleveres med kvittering i posene, og du mottar en tekstmelding eller telefon om at varene er levert.

Trenger du ikke hjelp, bare noen å prate med?

Da er vi her for deg, og avtaler gjerne tidspunkt for en samtale.

Kjære deg!

Fellesskap er viktig, også bønnefellesskap.

Kjenner du at det er vanskelig å be alene? Kjenner du at det «hoper seg litt opp» med bekymringer?

I Vardeneset menighet har vi en bønnekrukke hvor de som vil, kan legge igjen en liten eller stor bønn, helt anonymt. Kirken er åpen for bønn, forbønn og stillhet hver onsdag. Men ikke nå. For nå kan vi ikke være sammen fysisk.

Vi vil derfor invitere til en digital bønnekrukke. Det er vanskelig å gjøre den anonym, men diakonen har taushetsplikt og vil be for alle bønneemner og bekymringer som kommer inn, enten på mail; sk292@kirken.no eller på sms/telefon 92431082.

Du vil få en bekreftelse på mottatt bønneemne. Ønsker du også noen å prate med, så gir du selv beskjed om det.

Det er makt i de foldede hender!