Vardeneset menighet og koronavirus

Vardeneset menighet arbeider i tråd med anbefalinger fra Folkehelseinstituttet, Stavanger kommune og Stavanger kirkelige fellesråd angående situasjonen rundt koronaviruset (corona, covid-19). Kirken er fortsatt åpen for gudstjenester, men vi kan ikke være mer enn 50 tilstede framover til 7. desember.

Viktig informasjon! (oppdatert 15.11.2020 kl. 12.00)

"På grunn av de nye retningslinjene for smittevern vil det være endringer i programmet fremover. Noe blir avlyst, og noe blir gjennomført med begrenset antall deltakere. Følg med her på nettsiden og på kalenderen vår for oppdatert informasjon."

Regjeringen har strammet inn regler knyttet til koronapandemien.

Hensikten med regjerningens innstramninger er å redusere smitte. Innstramningene skjer ved å få ned sosial kontakt og mobilitet. Vi kan være maks 50 deltakere på gudstjenester nå fordi kirken ikke har fastmonterte stoler.

Det blir egne private dåpsgudstjenester kl 1230 eller1300, etter gudstjenesten som begynner kl 1100. Da blir det ikke for mange mennesker i kirken.

Vi har derfor bestemt at vi ikke skal ha nattverd og ikke kirkekaffe i november så vurderer vi fortløpende hva vi gjør.

Søndag 22. november skal Tor Magne Nesvik forrette, Ole Hodnefjell er organist.

Vi er fortsatt forpliktet på å ha oversikt over hvem som har vært tilstede på arrangement, og oppbevare listen i 14 dager. Vi vil helst at folk kan ha med lapp med navn/telefonnummer, evt skrive lappen i kirken, det sparer oss både for mye tid og kontakt med for mange mennesker

PS! ….og husk smittevernsreglene som gjelder hele tiden, også ved kirkebesøk:
• Vær hjemme hvis du har luftveis-symptomer.
• Hold avstand!
• Ha god håndhygiene.
• Host/nys i papirlommetørkle eller i armhulen.

Andre fellesskap

Kirkene i Stavanger følger nasjonale råd og pålegg fra Folkehelseinstituttet og regjeringen, samt fra Den norske Kirke og Stavanger kommune.

Vi er tilgjengelige for samtaler!

Vardeneset kirke er delvis stengt, men alle ansatte i menigheten er åpne for kontakt.

Hvis du trenger noen å snakke med, ta kontakt med en av de ansatte i Vardeneset menighet:

• Torill Rosland (daglig leder): mob.: 907 34 967
  • Marius H. Økland (sokneprest): mob.: 936 59 423
  • Elisabeth H. Nordbø (menighetspedagog): mob.: 924 64 987

Se artikkelen om at vi er tilgjengelige for samtale

Sokneprest, daglig leder og menighetsrådsleder tar løpende vurderinger for Vardeneset menighet i forhold til situasjonen rundt koronaviruset.

Kontakt:

Torill Rosland